søndag 16. august 2009

Lille speil på veggen der...

...eller lille og lille, det dekker hele veggen oppforbi ovnhylla, og der passet det utmerket (og jeg som hadde planer for det på loftet...hmmm... må kanskje finne noe annet der da, og det er jo ikke feil)


Tidlig på morgenen igår, fikk speilet altså strøk nummer to og på kvelden hang det så fint å prydet min stue. Jeg måtte jo bare tenne litt lys da, for stemningen sin skyld. Det var så vakkert og passet så godt at jeg måtte sitte å se på det flere ganger, og da sitter jeg der å bare smiler jeg... Hihi det skal altså ikke så mye til for å glede denne fruen. Små ting, store gleder er det ikke noe som heter det?


Det var faktisk min kjære sin ide om at speilet hadde passet fint inn der det henger, og jeg kunne ikke vært mer enig. Rart hvordan han plutselig blir litt påvirket av fruen og hennes interiørinteresse,plutselig har sine meninger om hvor ting og tang kan henge han også:) Iallefall var det en god ide, og som sagt som gjort...


Potten med stett og pletter i luften oppi, er også et kupp fra den lokale brukten og den er bare helskjønn:)

Idag skal jeg se på lista mi over prosjekter jeg ønsker å gjøre. Jada, jeg skriver lister når jeg kommer på ting og tang hihi, så jeg ikke glemmer ideene. Som oftes kommer slike ideer mitt på natten av en eller annen merkelig grunn. Er vi kanskje mest kreative på den tiden eller? Så får vi se hva jeg begynner på:) Ser iallefall ut som det blir nok en pyssel-dag inne, når det er skikkelig vind, regn og høstvær ute. Men det er herlig det og:)
Ønsker dere alle sammen en nydelig søndag:)


12 kommentarer:

Hulda sa...

Speilet ble helt skjønt med noen strøk maling. Nydelig m tente lys foran.

HobbyMegHer sa...

Så nyyydelig speilet ble! Vakkert!

Solveig sa...

Så flott speilet ble! Nydelige bilder du har tatt - veldig koselig blogg du har:-) Tente lys har alltid en flott virkning og nå er årstiden der for denne kosen!
Ha en flott søndag!

Klem fra Solveig

Martine sa...

hei:)

første gang jeg er innom bloggen din og må si at det var en utrolig fin blogg:) Det speilet ble jo kjempe fint, fikk mange ideer selv. moro:) ta gjerne en titt innom bloggen min også:)

klem fra Martine

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Lindas Hus.. sa...

Hei!Så herlig tur Elin og du hadde etter jobb,må være koselig og treffe andre kreative.
Nydelig speil og lekker tallerken.
Hadde en tur innom brukten jeg med, her om dagen men fant kun et par grytekluter.
fin butikk hos dere.
Ha en flott og spennende uke på jobb.klem Linda :))

Margrethes hus og hage sa...

Du verden, det var et flott speil! Skjønner godt du sitter og ser og smiler :) Det hadde jeg også gjort! Lekkert var det!

Og takk for flotte forslag i navnekonkurransen. Spennende med så mange ulike navn :)

Ha en fin ukestart! Hilsen Margrethe

lottens vita och gröna sa...

hallå moni!

vad kul att du visade förr bilden, tänker alltid att jag ska göra det men har då kommit halvvägs, hihi!

ljuvlig spegel!

varmkram lotten

Englefryd sa...

Så utolig flott speilet ble. Moro med litt foandring:-)

Huset på toppen sa...

Fy søren så flott speilet deres ble i hvitt:)Snakk om forandring:)Vakkert ble det på veggen,og nå om kvelden er det jo koselig med tente lys igjen, det er sikkert og visst!!
Ha en fin, fin ukestart imorgen. Jeg skal garantert gå masse turer fremover uansett vær... hihi..
Klem Linda

Prinsesse Elin sa...

Speilet ble fantastisk. Har rukket å male mine ferdig men måtte ha 4 strøk.Etter to strøk med vannbasert oljemaling med glans 40 så fant jeg ut at det ikke ble hvitt nok og skinnte alt for mye så da klatta jeg på to strøk med hvit maling vannmaling 10 i glans. Nå er jeg fornøyd. I dag skal speilene vaskes og henges opp for en aldri så liten fotoshoot :)
Ser at du også har problemer med blogg rollene. På mini bildet viset bilder fra det forrige innlegget ditt på bloggen min. I går postet jeg et innlegg i 7 tiden om morgenen og det dukket ikke opp på rollene rundt forbi før i 5 tiden på ettermiddagen. hm.....det er ikke greit.
Men kan ikke gjøre noe med det så det er bare å ha tålmodighet og ikke bli forbanna. he he
Skal ned å jobbe for R i et par timer i dag så vi snakkes da. Klem fra Elin:O)

Hulda sa...

Heisann :) takk for hilsen. :) Den skuffekommoden fikk jeg til bursdagen min i mars. Den var kjøpt på en butikk her i Harstad. Men, jeg mener at merket er Bloomingville. Jeg har sett den samme inne hos Mias Interiør. Du kan jo høre med henne. Mener det stod noe om at hun fikk den inn igjen i september. :)