søndag 30. august 2009

Helge-syssler og snart trekning av konkurranse:)


Ja da er vi snart inne i den første høstmåneden og for å si det slik så kunne man gjerne trodd at det allerede har vært høst i en måned grunnet været vi har hatt. Det gjør ikke meg noe, for jeg har gode regnklær og liker godt å sitte inne å pyssle med småting så vel som å være ute i hagen. (og det beste av alt er jo at jeg kan sitte inne med god samvittighet)

Denne helgen har egentlig vært mer travel enn jeg i utgangspunktet hadde tenkt den skulle bli. Ikke "travel-travel" som at man haster rundt over alt, men mer travel i den betydning at jeg har hatt fullpakket program og mange gjøremål. Jeg er jo som jeg har sagt tidligere en listeperson og når jeg da ser at tiden ikke strekker til, til alle gjøremålene som er planlagt, ja da kan man vel med god grunn kalle det en litt "travel" helg.


En av grunnene til at mye av lørdagen gikk i vasken (ja det føltes faktisk litt som om den gikk i vasken), var grunnet et uønsket besøk til Lefdal for tredje gang grunnet min iphone. (utolig som den teknologien svikter meg for tiden). For å gjøre en lang historie kort så inneholder den historien et par timer kø på Lefdal, en hektisk lørdag, grunnet at serviceselskapet ikke har gjort noe med en feil som de skulle rette opp for tre uker siden. Slikt er iallefall veldig frustrerende. Jeg sitter fortsatt her med en lånetelefon...



... Men, nok om den teknologien. Ellers har helgen inneholdt koselig familesammenkomst, rydding, vasking (som absolutt trengtes her...) og det aller kjekkeste nemlig ulike hobbysyssler. Som jeg har skrevet om tidligere så kjenner jeg at når høsten kommer så lokkes også kreativiteten frem og jeg får lyst til å holde på med håndarbeid av ulike slag og pyssle med ulike hobbysaker.

Jeg holder fortsatt på med en del kjøkkenhåndkle (lignende dem du kan vinne i konkurransen min), men også andre prosjekter er på gang. I helgen har jeg laget en del nostalgiske kort (som jeg vier her i innlegget) med skjønne motiver. Takk for fin link til skjønne bilder prinsesse Elin:)


Uansett travel helg eller ikke, det blir vel til hva man lager det til selv??... Og om man ikke alltid strekker helt til, så gjør ikke det noe heller. Det finnes alltid en ny dag imorgen:) Jeg skal iallefall stryke ut noen prosjekter fra min liste og glede meg over det:)



Vil også minne om siste sjanse til å melde seg på konkurransen min, imorgen trekker jeg vinnere. Dere kan vinne boken ljust og lantlig eller noen hjemmeheklede håndkle. Vil samtidig si takk til alle dere som har meldt dere på, syns det er overveldene at så mange ønsker å være med, kjempekoselig og hjertelig takk for alle skjønne kommentarer.

Vil også takke Anne for koselig award og utfordring om følger med. Det setter jeg virkelig stor pris på og jeg tar den selvfølgelig på strak arm. Jeg skal sette meg ned å bruke mer tid på den:) Hjertelig takk skjønne du

Ønsker dere alle sammen en fortsatt nydelig søndag:)

17 kommentarer:

Linda sa...

Først må jeg få takke deg for smigrende ord!...men jeg har nok samme tankene om deg!
Å så flink du er Monica!
Nydelige nostalgiske kort du har laget!
Ja høsten nermer seg med stormskritt og da blir det mere tid til slike innesysler.
Høsten kan være en fin tid, det eneste jeg ikke liker er tanken på at vi går mørketiden i møte!
November, desember og januar synes jeg kan være litt tung tid...for jeg vil ha lys!
Må nok komme med en konklusjon fra mitt innlegg i dag...å publisere samme innlegg 2 og 3 ganger som enkelte gjør er ikke greit.

Klem Linda

Datt sa...

hørtes ut som en innholdsrik helg, håper ikke du er sliten til uka begynner nå da! :)

Margrethes hus og hage sa...

Så kjedelig med telefon som ikke virker som den skal. Den er man jo avhengig av!

Så søte kort du viser :)

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

MeyBiMe sa...

Hallo i natten :-)
Takker for hyggelig kommentar i bloggen min :-)
Støvlene er fra Noa Noa, og er kjøpt i fjor....har ikke sett lignende i år, så vet ikke om de finnes i butikkene ennå :-/
Jeg falt helt for disse også...og så måtte jeg snope regnkåpen som hører til også :-)
Ha en fin uke :-)

Anonym sa...

Nydelige kort du lager, og så godt når man har fått gjort litt i helga.
Selv om det er bånn kjedelig å bruke tid på noe som burde vært fikset opp i - man kjenner at man koker litt i blodet da...

Ha en flott søndagskveld iallfall.

Klem Jeanette

Anki sa...

Gud vilka fina kort du gjort! Säljer du?
Helt underbara!

Kram Anki

victoria (huset i byen) sa...

for noen nydlige kort du har lget, elsker og titte innom bloggen din du skriver så vakkert må jeg si.. og alltid nydlige bilder.. klem victoria

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Nydelige kort!!
Høste er her og det blåser kraftig i kveld!! Kose seg inne er ikke så værst det da!
Ha en fin ny uke;0)

Martine sa...

god kveld:)

har en award til deg inne på bloggen min:)

ha en flott kveld:)

klem fra martine

Prinsesse Elin sa...

Du er så skjønn:) Har hatt det rimelig travelt her i Prinsesse familien også. Å det er ikke alltid tiden strekker til. Hadde både planer om å bake og sy men endte isteden opp med å rydde i kle skap med stoff, sengklær og diverse annet drit som skulle vært kastet for lenge siden. Nå er det borte og det er så ryddig at når du kommer på besøk skal alle skap dørene stå på vidt gap.
Har nettopp sett hjemsøkt og jeg er stiv av skrekk. he he. Jeg er så barnslig at jeg blir skremt av slike ting men må liksom ha det med meg. he he
Nå skal jeg surfe litt og så finne en koselig bok som jeg ikke blir redd av å lese. Ser deg halv ti i mårra:)

Guttemamma sa...

Så utrolig flotte kort du har laget!!Ønsker deg en god uke,husk,pust rolig!!
Klem

Lykkeliten sa...

Ser du har hatt en travel men hyggelig helg. Kortene dine ble aldeles nydelige!

Kristins Hus sa...

Takk takk, varmer med hyggelige kommentarer:-)
Ha en fin dag videre
Kristin

Unknown sa...

Kjempefine kort! Høres ut som du har hatt en veldig koselig helg. :)

Missfryd sa...

Herlige kort du har laget:-)
Fin-fin uke til deg.
Klem Ingrid

Anne sa...

Versegod, søte du:) Det var vel fortjent! Gler meg til å lese det du kjem opp med:) Du må fortelje meg korleis du lagar dei korta, dei var nydelege:)
Klem Anne:)

Datt sa...

En award til deg inne hos meg :)