onsdag 13. mai 2009

Sol ute, sol inne...

sol i hjertet, sol i sinnet....Sol bare sol!!!!


Så herlig å våkne til solskinn! Det er en aldeles nydelig dag, dersom man ser bort i fra øreverken min og feberen til vesla!!


Idag vil jeg bare dele litt bilder fra hagen med dere, åsså lurer jeg på om noen av dere vet hvordan man tørker lavendel? (trenger detaljbeskrivelse, for dette er helt ukjent for meg) Tar man dem inn når det er blomster på dem og legger det til tørk? (hihi, ja kan ikke akkuratt si jeg er den med de mest grønne fingrene)

Jeg vil ønske dere en nydelig dag, kos dere ute i solskinnet!!

13 kommentarer:

Solveig sa...

HAr desverre ingen peiling på lavendel tørking:(
God bedring til deg og prinsessa di!! :):)

JA jeg ser det,har sett igjennom meste av bloggen din, men kun sett med duk,hehe;)
Hm, synes å huske et slikt bord på famøbler. Det jeg viste hos meg med kryss i siden og uten glassplate er fra fagmøbler. Er det noe lignende?
Det jeg viser med glass på toppen og hylle under, der er krysset under glassplaten. Det er også fint synes jeg.
Hm, ikke lett! Men det er mitt valg, samboeren min sier han ikke kunne brydd seg mindre!!! (jeg hopper i glede i tankene;) hehe. Tror han kun tenker på prisen. Det jeg er litt "redd" for er at når vi får et nytt bord,så blir den gamle sofaen(Som vi kjøpte da vi først fikk eget hjem) ikke passer så godt. Drømmer om en ny stor sofa:) Gjerne i beige/brun, men også i blå. Liker så godt blått til hvitt. Hvit sofa er jo fin,men jeg søler som en unge,hehe!

Må si du har hatt mange innlegg mens jeg har vært borte! Wow,så fint det vitrineskapet ditt ble etter lange malingstimer! Det var virkelig verdt arbeidet:) Du har dte bare helt super fint hjemme hos deg.. Skulle gjerne hatt det slik selv! Blir liksom aldri slik jeg vil hos meg..

Solveig sa...

Takk for at du sjekket det,snille deg:) Skal gå inn å se på det etterpå! Du har rett i det,man får jo ikke alt man vil på engang. Og det er jo gøy å jobbe seg framover. Jeg prøver å få til en litt mer elegant stil itilegg nå. Så jeg kunne godt kjøpt et litt mer fancy bord så må vi få matchende sofa og,hehe!

HEhe, må le for det er akuratt slik menn er. Min sa i går: hva i alle dager skal vi med ny pynt, vi har da så vi klarer oss resten av livet! Ehm, nei!! hehe;) Mannfolk har somregel ikke slik interesse for interiør som oss,men litt må de vell få si de også;)
Det er helt utrolig hva maling kan gjøre med et møbel!! Det er virkelig verdt det med tanke på at det ikke koster mye,men litt arbeid bare.

Du får konsentrere deg om skolen ja:) Du har vell nokk travle dager med hus, familie, og skolen itilegg! Du får ta malings jobben når du har tid;)

Solveig sa...

Har sett på bodet nå!
De var et utrolig fint bord:)
Skjønner du valgte det.
Dumt de ikke hadde det i hvitt, for jeg tenkte jeg skulle slippe malingsarbeid denne gangen,hehe;)
Får se om jeg klarer å bestemme meg!

Hulda sa...

Nydelig blomstring, dufter nok utsøkt også. Jeg har ikke tørket lavendel, men andre blomster. De har jeg knytt sammen og hengt opp ned i romtemp.

Guttemamma sa...

Tror du bare henger det opp ned i et tørt rom!! Lykke til:-)

moni sa...

takk takk, helt sikkert med blomstene på da?

Livs Lyst sa...

Det er helt nydelig om dagen. Jeg nyter det!!!

Ha en fin kveld.
Hilsen L-jo

Lindas Hus.. sa...

Hei!Lavendel,tørkes i små buketter
når blomsten nesten ikke har åpnet seg.Heng et lommetørle el lignende som en liten hengekøye under slik at om det drysser litt
så detter det ned der.Skyggefult og luftig inne har jeg prøvd.
God bedring....ha det bra...
Linda:))

Bette sa...

Hei snuppa!

Takk for koselig melding! Ja,vi er superfornøyde med kjøkkenet vårt! Det er både koselig og veldig funksjonelt! Heia Ikea:o)

Kos deg med det fine været,håper det varer leeeeeeenge!!!!

Klem fra Bette!
-xxx-

Magny sa...

nyyyydeigt....
herlig maistemning,- visst har vi det vakkert!!

god maiklem, magny

Villa Kos og Kaos sa...

Nydelige bilder!!!
Og jeg ser du har fått tørke-tips, så jeg trenger ikke å gjennta det!!
Lykke til!
Og masse godt bedring!
Klem G-C

Snøstorm sa...

Åh, så vakre bilder av blomster. Kommenterte i stad og leste videre på bloggen etterpå.

Glemte å si at hvis du ønsker å forandre på plakater (annen farge/figur/str/etc) så gjør jeg det uten tillegg fram til webshop-åpning. :)

My book sa...

Hei!

Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min. Jeg har litt bloggtørke akkurat nå, siden jeg er midt inne i en eksamensperiode. Men kommer sterkere tilbake... snaaart. En eksamen igjen + ei mappe!

Kjempeherlig servise du har plukket ut. Green gate står på ønskelista mi å :)