lørdag 30. mai 2009

Kvelds-stemning!

Jeg liker så godt å tenne lys på kvelden, det gir en så vakker og romantisk stemning:) (og den stemningen ville jeg dele med dere ikveld) En perfekt avslutning på en flott dag!! Det har vært rene kjære sommerværet her og vi har gått i singlett og shorts, og til og med fått farge, JIPPI!!,hihi:)Imorgen skal vi i selskap til mitt skjønne tantebarn som blir hele tre år:) Vi gleder oss sååå masse, og prinsessa har spurt meg hver dag om det er søndag snart. De er så herlige når de er små og gleder seg sååå mye. Spenningen er til å ta og føle på! Stakkar liten, det har vært lenge for hun å vente til den store dagen!! Men imorgen er den altså her!! Et deilig avbrekk i lesingen!
Ja nå nærmer eksamen seg med stormskritt, neste onsdag sitter jeg altså på min aller siste eksamen! Det "grugleder" jeg meg til! Altid litt nerver ute å går, men på en annen side skal det bli herlig å bli ferdig med den. Nå går jeg bare å tenker på den konstant og jeg er såå lei av det!! Håper jeg klarer meg bra da:) Dere får krysse fingrer og tær for meg!


De kommende dagene starter nok derfor (desverre) panikklesinga... sukk, da blir det lesing, lesing og atter lesing (og pugging)... og etterhvert kommer jeg nok til likegyldighetspunktet... da får det gå som det går!!

Ønsker dere en videre fin pinsehelg:)

8 kommentarer:

kristin sa...

Vi krysser fingrene for deg:-) koselig med lys om kvelden. Nå er vi klar for bursdagsfeiring for lille prinsessa:-) koselig innlegg du hadde i bloggen forresten:-) snakkes i morgen!

Margrethe sa...

Det er koselig med levende lys!

Lykke til på eksamen, du får gjøre så godt du kan, og lese det du rekker. Mer enn det kan man ikke kreve av seg selv :)

hilsen Margrethe

Hulda sa...

Det er alltid koselig med tente lys. Men, her nord, som jeg bor, har vi gjemt bort lysene. De skal vi tenne når høstmørket faller på. Heldigvis en stund til..

Fine bilder. :)

Datt sa...

Hehe, kjenner meg godt igjen i den lesinga, dette er min første vår uten eksamen på leeenge, herlig! Men jeg krysser fingrer og tær her, det går nok bra skal du se! Dessuten kommer alle dine fans her i blogglandia til å like deg like mye uansett, så da er det ikke så farlig... hihi...

Prinsesse Elin sa...

Å Monica!
For et nydelig vær vi har. Jeg er så happy....kan vi få det bedre. Fine dag fra terrassen på husafjell:O)

The Lavendar Room sa...

Så koseligt det er med levende lys om kveldene, det gjør noe med sjelen.
Kos dere masse i barneselskapet, minien er nok kjempe klar ja!
Lykke til med lesingen (men nyt dagen idag du!!)

Klem Julie

Fru Fjeldhammer sa...

Koslig med lys..
lykke til med eksamen..
ha en fin pinse!
klem

Hjerterom sa...

Hei :)
Takk for god klem ;)

Masse stemningsfulle bilder du viser :)Nydelige...
Klart det er mye venting på bursdag for en treåring :)
Håper hun fikk en fin dag :)

Å du får ha lykke til med lesing og eksamen :)
Husk å ta gode pauser også da!!

Klem Siw