lørdag 9. mai 2009

God helg:)

Da var vi allerede kommet til helg igjen... føler ukene bare flyr avgårde for tiden! Denne helgen har vi egentlig ikke så mye planer, men jeg kjenenr det er litt deilig det også:) Helgen skal rett å slett bare nytes fyllt ut sammen med familie og venner! (pluss litt eksamenslesinglesing og slikt da...)Idag kjenner jeg at jeg har skikkelig lyst til å bake og virkelig fylle opp fryseboksen. Jeg elsker når det kommer besøk og en bare kan sette frem masse godt! Så når lørdagshandelen skal gjøres så tror jeg vi må ha en del hvetemel, melis, sukker og masse annet til baksten!


Ellers hører det jo alltid med en helgevask... Jeg var på jobb på kvelden igår og forrening etterpå, så det har ikke blitt vasket til helgen enda... men det skal jeg snart gjøre noe med. Å vaske med Maison Belle vaskeprodukter er helt nydelig, det er en fryd faktisk, for det lukter så himmelsk godt av blandt annet lavendel:) Da føler jeg virkelig huset er rent:)Når kvelden komemr har jeg lyst å sette meg litt med symaskinen, syntes det var så kjekt å sy pute, så jeg tror jeg skal sy meg noen puter:) Når jeg får sette meg ned på hobbyrommet ved symaskinen, ja da slapper jeg virkelig av og kobler helt ut. Det er helt herlig syns jeg:)

Ikke minst skal jeg kose meg med det siste av Vakre Hjem, har ikke fått kjøpt meg det før nå jeg... men bedre sent enn aldri er det vel noe som heter. Gleder meg til å nyte dette bladet fullt ut:)Ønsker dere en nydelig helg:)

20 kommentarer:

Kristin sa...

God helg til deg også:-) Her skal det også bakes. Deigen står til heving. Vi skal bake di nydelige kanelbollene dine, mm. Snakkes

SiljeVanilje sa...

Fine bilder du viser idag!:)
Fikk skikkelig lyst til å bake i helgen jeg også nå, har gått og hatt lyst på kanelboller hele uken her..:)

Riktig god helg til deg også!:o)

Guttemamma sa...

Nydelige bilder som vanlig,glad jeg fant deg altså!!! Vasker med lavendel jeg og...fra durance. Lukter utrolig godt!! Kos deg videre,klem

Landcharm sa...

God helg til deg også, og kos deg med Vakre Hjem og en stille og rolig helg. Bildene dine var så fine.

Linda sa...

Hei Monica.
Mitt hus er iallefall nyvasket til helgen, men heldigvis er min mann ganske flink til å holde det i orden så det ser ikke så aller værst ut.
Sitter i godstolen foran tven og blogger mens resten av fam. er i konfirmasjon.
Så flote bilder du har tatt!
Koselig hos deg!
Kjekt å finne litt bakst i fryseren, det er bare det at det forsvinner hos oss...merkelig..vi har vist en skybert i huset som er glad i kaker og godsaker!
Det var så vidt jeg kunne lese at du hadde planer om litt eksamenslesning ;O)
Det er nok ikke bestandig det frister nei!

Ønsker deg fortsatt en deilig helg!

Klem fra Linda

Karlsebakken 37 sa...

Tusen takk, i like måte! :)

Klem Caroline

Nygammalt sa...

Så otroligt vackra bilder du visar. Tallrikshyllan är så himla fin. Jag har ett likadant dekorationshjärta (din första bild) i min hall.

Nybakat låter gott, alltid trevligt att kunna bjuda direkt från frysen.
Tvätt blir det för mig i helgen också.

Önskar dig en trevlig helg.
Kram!

C´S hjem og lykke sa...

så flink du er med bloggen, skikkelig fin! ble fristet til å kjøpe et ordentlig godt vaskemidel;O) ser "guttemamma" bruker durance sine- jeg er forhandler der så kan jo kanskje selge noe til meg selv;O)

tilbake til oliven trærne, så er det små til kr 300,- og store til kr 450,-. Jeg skal å kjøpe meg et stort ett..og kanskje et lite ett på mandag.

de er jo så fine og enkle.

klem klem

Hulda sa...

Så fint du har det! Virkelig koselig med den hylla, så mange flotte ting. Lang hjerteranke også. Jeg har to stykker, syns de er så fine. Koselig på brettet også, de rosa blomstene passer så fint til sink.

Jeg er selv overrasket over de skjønne sakene mannen min kjøpte. :)

Livs Lyst sa...

Kjempe koselig innlegg her hos deg i dag altså! Alt du har lyst å gjøre inspirerer meg også! Jeg er dårlig på å bake da... kan lage brownies!! Men det er jammen nesten alt også.. hihi. Men Vakre hjem og interiør. Sy! Så mye koselig. Håper du får gjort mye av det du hadde lyst til i helgen!

Tusen takk forresten for dine besøk på min blogg. Du legger igjen så koselige og oppmuntrende hilsner til meg. Tusen takk! Jeg setter pris på dem!

Klem fra L-jo

Villa Kos og Kaos sa...

Høres ut som en skikkelig nyyyyte helg!
Vakre bilder som gir gode assosiasjoner!!
Kos deg med bakst og nyvasket hus!!
Kanskje jeg skullle teste disse vaskemidlene dine..om jobben går lettere da mener jeg..
Klem G-C

lavendel mio sa...

For noen herlige og stemningsfulle bilder du viser!!
Ønsker deg en koselig kveld,klem:)

Ida sa...

Kjempefine bilder! Lekker dekorert den derre tallerkenhyllen din !

Høres ut som om du har hatt en fin helg - dersom du har fått gjort det du skulle :) Ingenting er som nyvasket hus og litt gass på symaskinpedalen :)

Klemmer fra Ida

moni sa...

takk for alle nydelige kommentarer... ja nå har jeg nyvaska hus og sydd en pute til stolen til prinsessa! Frysen er litt fyllt opp, menikke så mye som jeg hadde tenkt:) Jeg tror jeg vil bake mer imorgen... nå er det så sent! Eksamenslesinga kremt... men det har jeg jo hele søndagen til:) hihi takk for alle sjønne kommentarer, det varmer virkelig, dere er noen herlige mennesker:)

Stine sa...

Nydelig tallerkenhylle og koselig blogg! Her har jeg ikke vørt inne før, men kommer igjen. Lover :)

Marita sa...

Så fina bilder.
Hjärtat er vackert, var har du fått tag på det?
~Marita~

Marita sa...

Äsch da..KID har vi icke här :(
~Marita~

rod i hob sa...

God helg ja :-)
Så flink du er!!

Skikkelig husmor!
Eg e dessverre verken glad i, eller flink (Sammenheng her?) å baka. Men eg tenke alltid at eg sku hatt fryseren full når eg får besøk... Men eg kan nok bare bli bedre!

Bare de at eg komme te å legga kraftig på meg viss eg begynne å baka. E veldig glad i gjærbakst nemlig!!

Flotte bilder i nydelige farger!!

Almas Hus sa...

Takk for koselig kommentar!!
Nydelig blogg du har..
så flink du har vært i helga da, kos deg videre

sologbolig sa...

God helg til deg også. De går så fort disse helgene at vips så er det mandag igjen. Eg driver og maler ein diger trekvit sak, så noe særlig vasking har det ikkje blitt og ikkje baking heller. Ha ein fin søndag.