fredag 10. april 2009

Borte bra, men hjemme best...

Da var jeg hjemme fra hytteturen igjen. Det var ikke lange stunden, men det var godt å "lufte" seg litt å bytte litt stue.Påskeliljene jeg plantet før jeg dro, står heldigvis enda.Noen har fått flyttet ut på det flotte cafebordet (det klarte jeg å "redde" fra containeren når min kjæres far overtok et gammelt hus for noen år siden). Det er nydelig, jeg får vise det også til dere en dag tenker jeg, men ser ikke for meg at jeg skal springe ut halv ni en fredagskveld for å bloggifisere cafebordet med tilhørende stoler... selv om vi i blogglandia gjør det meste for å bloggifisere...


Selv om det er gøy med hytteturer og alt det som følger med en påsketur, så er det alltid herlig å komme hjem igjen synes jeg. Vel hjemme i min egen stue, der jeg kan styre på med mitt. Jeg er vel egentlig det en kan kalle for å være ganske så hjemmekjær jeg.


Nå når jeg var vel hjemme var jeg veldig gira på å fortsette med malingen, men fruen har brukt oppe spannet med grunning... kjedelig... Men imorgen åpner jo butikkene litt, så kanskje det blir et nytt spann med meg hjem da!! Nå mangler jo bare dørene til vitrineskapet grunning og to strøk med maling. Det går sent fremover, men jeg maler kun på kveldene når prinsessa har lagt seg åsså venter jeg mesten et døgn før jeg maler igjen, slik at det tørker skikkelig. Her skal det bli gjort skikkelig og vi har allverden med tid på å få det fint!!
Ikveld skal jeg kose meg med siste del av krimmen på tv2, den syntes jeg var skikklig spennendes:) Åsså skal det syes på et prosjekt jeg har begynt på. Jeg har aldri sydd før, foruten om korssting da... Men her i gården begynner vi ikke på prøvebrikker å slikt, nei her kaster vi oss ut i det og tar likesåvel igang med en stor duk hihi... så får vi se hvordan dette ender? Jeg for min del håper at den ender på spisebordet!!
Ønsker dere en videre flott langfredag alle sammen:)


7 kommentarer:

Malin sa...

Såå hyggelig når du mommer innom med de herlige kommentarene dine kjære du. You make my day;)

Enig med deg--- godt å være borte...men enda bedre å komme hjem!

Ha fortsatt en deilig fredag:)
God klem fra Malin

Malin sa...

mommer innom..hehe
kommer skulle det nok stå;=)

Anette sa...

Nydelige bilder fra deg, som vanlig:-).Jeg er også hjemmekjær til tusen....
Gleder meg til å se duken din!!! Ellers blir det siste del av den ekle krimmen her og i kveld, klem så lenge

Livs Lyst sa...

Så koselig med løkblomster i kopper og terriner! Det tipset skal jeg ta med meg videre. Og da passer det jo å si at jeg er enig med deg at det utradisjonelle kan være veldig fint! Det du viste her var utradisjonelt og veldig fint!!
Kos deg hjemme ;O)

Hilsen Ljo

Moderncountry sa...

Hei!

Takk for hyggelig besøk og hilsen!
Så flott blogg du har med nydelige bilder. Vakkert pyntet med blomster. Jeg tenkte å pynte litt denne helgen,og det er ikke så mye som skal til før det blir en deilig vårfølelse innendørs.

Ha en riktig fin Påskehelg!
Klem/Aina

Christinas låvebutikk sa...

Hei og takk for kommentaren! Koselig blogg du har!!
Send meg en mail du så skal jeg gjerne sende deg!!

God påske videre!

Christina

Josefine sa...

Halloen.. velkommen hjem fra tur! Så koselig innlegg...ja det er alltid godt å komme hjem:)) Så nydelig duk du syr på...den kommer til å bli flott!

Kos deg med krim i kveld:)
Klem