mandag 26. januar 2009

Min "pottlemandag"

Idag har jeg bare gått her å pottlet litt for meg selv... Først leverte jeg prinsessa i barnehagen. Etter å ha levert min kjære lille prinsesse, var det som vanlig innom en annen barnehage for å observere. Jeg forsker jo i barnehagen hver mandag på samme tidspunkt (det skal jeg gjøre syv ganger tilsammen, og er en del av utdanningen min) Etter å ha skrevet rapport om det jeg observerte, begynte jeg selvfølgelig med litt "småpottel".
Jeg har tidligere sett en ide på Hobbyboden (forum som jeg er medlem av), der en kunne lage nålepute av Norges glass. Siden jeg er den heldige eier av en rekke med Norges glass var det jo bare å sette i gang å lage nålepute, for nålepute det må man ha på hobbyrommet.

Ja, jeg har kanskje ikke nevt det for dere men jeg er i ferd med å lage meg hobbyrom på loftet, ååå hvor det skal bli deilig. Alt sammen på et sted som er bare mitt. Det er jo rene kjære drømmen. Jeg så faktisk, her en dag jeg var på jobben og smuktittet litt i Tildas landsted, at der stod det også om ideen om å lage nåelpute av Norges glass. Tone tok selvfølgelig ikke på seg den æren selv, den hadde hun sett en annen plass som hun ikke husket hvor var. Jeg har iallefall sett den på Hobbyboden, og flott er den ideen altså. Ikke nok med at jeg fikk nålepute, jeg fikk jo en plass til å oppbevare mine heklenåler også. Og det trengtes, jeg er såååå flink til å vimse dem bort over alt. En i sofaen, en i en pose der, en på kjøkkenbenken. Ja hjelp, jeg har jo virkelig ikke styr på noen. Men nå skal det bli system i sakene gitt.Ja åsså med det samme jeg var i gang med å¨pottle", så kunne jeg jo likesågodt gjøre litt mer, så jeg begynte på nok en tilda figur, har virkelig sansen for disse. Dette blir nummer to i rekken av de jeg har laget. Jeg er nok ikke så erfarne som mange av dere andre i bloglandia, men jeg pottler meg av gårde, så blir det nå et resultat til slutt hos meg også, og jeg må ærlig innrømme det at til å være noen av de første gangene jeg prøver meg alene på symaskin, så er jeg meget fornøyd med resultatene så langt!! Og jippi, så gøy det er. Her kommer det nok til å bli produsert en rekke med ting fremover altså, for dette har jeg fått smaken på gitt!!
Siden Tildas landsted er utsolgt hos oss, og kundene har førsteretten på den. Må jeg nok versågod ta til takke med jul med Tildas venner, men det er en kjekk bok det også, og jeg koser meg med den. Det er jo ikke akkuratt direkte juleting, jeg kan ha dem fremme hele året jeg iallefall. Iallefall når jeg lager godnatt engelen.Nå skal jeg pottle litt videre før jeg lager meg en god kopp kaffe åsså skal jeg traske avgårde på jobb, så får dere ha en fin mandag!!

7 kommentarer:

Bette sa...

Høres ut som du har en herlig mandag!! Jeg har vært på lunsj hos en nabo,og vi ble faktisk sittende å titte i alle Tilda-bøkene hennes!Og det er jo bare så mye fint! Så vi fant ut at vi skulle prøve å ta oss tid til en hobby-dag sammen! Jeg kan ikke,vil ikke,liker ikke å sy...... Men jeg skal da klippe og stappe,og så skal hun sy sammen!! Fin arbeidsfordeling,ikke sant;o)

Klem Bette!

Anonym sa...

Det høres ut til at du har hatt en deilig dag i dag! kos deg på jobb:-)

Hanne sa...

Så koselig blogg du har! Tilda engelne dine er bare så skjønne, og ja, du kan glede deg til du også får den nyeste boken. Ha en flott uke.

kamelia sa...

Du har en veldig fin og inspirerende blogg!
Takk for besøk, forresten!

Anonym sa...

For en vakker blogg du har, å så mye fint du lager:-) Må nok snart komme p besøk til deg, å bli litt inspirert av deg. Var koselig når dere var på besøk hos oss. Ønsker deg en super uke:-D

Solveig sa...

Takk for hilsen;)
Sitter foran pcn jeg også,hehe.

Så stilig nålepute da:)
Skal bli utrolig godt med eget hobby rom! Så slipper du å flytte på ting hele tiden. Blir fort litt rot og styr når man holder på på kjøkkenet eller andre plasser.
Blir spennende å se:)

Anette sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) God ide med nålepute på norgesglass, har et par som jeg ikke bruker, kanskje det blir en nålepute en gang..

Så deilig med et eget hobbyrom da! Hedliggris!

:)Anette