mandag 19. januar 2009

Et hav av prosjekter...

Idag har det bare vært en aldeles nydelig dag! Jeg var først å leverte lillesnuppa i barnehagen, det var deilig å gå ut igjen etter å ha vært inne hele helgen takket være det forferdelige været. Snø og kald vind har det vært her, ja det har blåst helt forferdelig rett å slett! Så var jeg i barnehagen og observerte samspill i nøyaktig en time, det er forskningsarbeid i forhold til studiet småbarnspedagogikk. Veldig spennendes og lærerikt. Ja så bar det hjemover da, og jeg hadde hele dagen foran meg, helt alene.Hva skal man starte med da? Det snurrer et hav av ting jeg kan gjøre i hodet mitt, og jeg tenker at det å gjøre litt husarbeid mens jeg er alene er ikke til å forakte. Så da var det frem med verdens herligste vaskeprodukt. Ja så nå sitter jeg her med en god duft av lavendel og titter på mit nye strikketøy. Ja for jeg har jo begynt å jobbe i hobbybutikk, så da er det nye prosjekter med meg hjem omtrent hver gang jeg er på job. Huff og huff (les ironien her). Denne gangen fallt det på en nydelig tunika som jeg tenkte prinsessa skulle få. Synes den var så utrolig søt med den sløyfen fremme!! prinsessen ble helt i hundre når hun så den, så det var bare å sette i gang. Strikker forresten med verdens nydeligste garn. Ja det er faktisk, tro det eller ei, laget av MELK!! Det består av melkefiber og er et helårsgarn for både barn og voksne. Kvaliteten er ekstra myk siden det inneholder melk og det er lett og behagelig. Det er fantastisk å kjenne på. Melkefiber, som garnet er blandet med, tilfører huden proteiner, som igjen gir huden næring. Er ikke dette fantastisk så vet ikke jeg!! fargen på tunikaen fallt denne gangen på grå, en litt kjedelig farge i seg selv, men da kan man jo kombinere med en lekker rosafarge eller lilla eller noe i den duren under. Litt mer valgmuligheter til hva man kan ha til tenkte jeg!!

Ellers så har jeg mange andre prosjekter på gang. det bare kverner i hodet mitt fortiden. Men det er jo så kjekt, planlegging er jo halve morroa. Jeg planlegger nye liftgardiner på kjøkkenet, og gu jeg gleder meg til å vise dem til dere for de er jo bare helt fantastiske, men det blir en stund til enda! Åsså har jeg malt ferdig det gamle kjøkkenbordet, så nå står det å tørker seg, dere skal få se dette også, når vi har fått det på plass. Nydelig er det! Ja åsså planlegger jeg noen puter i vårfarger til noen stårstoler som min mor og far har hatt. dem vil jeg kanskje ta inn i stuen tenker jeg. Ja åsså har jeg malt noen pinnestoler hvite som jeg skal lage stilleben av i gangen tror jeg. ja åsså ditt åsså datt... jeg blir aldri ferdig. Men det er jo sååå gøy!!!


Nå skal jeg snart ned på jobb i hobbybutikken, så dere får ha en videre fin dag alle sammen!! legg gjerne igjen en koselig liten hilsen :)

4 kommentarer:

Liv-Toril sa...

Den tunikaen var jo bare fantastisk flott. Jeg ble i rent godt humør og se på den.

Akvarella sa...

Hallo, takk for besøket i bloggen min, detvar koselig.
Den tunikan var skjønn da, tenker snuppa blir fin da.
Nydelige interiørbilder hos deg.
Ha en fin uke.

mimouna sa...

Spennende med mange nye prosjekter, og tunikaen blir kjempelekker! Har kjøpt melkegarn jeg også, det er mykt og deilig. Men jeg synes det blir litt slapt og siger, så det passer ikke til alle slags modeller.

Ha en fin uke!

Tino sa...

Så lyst og fint det ble i stuen din. Kjenner godt til det å ha lyst til å gjøre alt på engang ;0)
Er jo så mye fint man kan lage. Har bestilt noen Tilda bøker, så at du hadde laget noe derfra. Når bøkene kommer blir jeg vel helt hektet tenker jeg ;0)