onsdag 21. januar 2009

Award!!!

Jeg har vært så heldig å få award idag, ja og ikke bare en, men hele to på samme dag!!
Det er jo velig gøy å se at bloggen min blir satt pris på og at dere liker det jeg deler med dere!! Så jeg ble jo kjempestolt og glad her jeg sitter!!

Jeg skal dele den ut videre til noen av mine favorittblogger som jeg liker godt å lese, men det skal jeg gjøre imorgen, for jeg sitter her å følger litt med på dataen og sånn halveis på Gossip girl nå (hihi) Aller helst ville jeg jo gjerne gitt den tilbake til dere som jeg fikk den av, for jeg liker utrolig godt bloggene deres også, men jeg skal finne noen blandt mine favoritter som muligens ikke har fått den før (som om det er noe lett, føler jo alle har fått den for tiden)

Denne første awarden var jeg så heldig å få av Bettes lykke. Dette er en blogg som jeg liker utrolig godt. Hun skriver om mange nydelige ting til hjemmet og jeg blir alltid inspirert når jeg titter innom. Det er en blog som jeg nylig har oppdaget, og jeg skulle ønske jeg oppdaget bloggen lenge før, for det er kjempekjekt å gå innom å lese og titte på de vakre bildene. Tusen hjertelig takk til deg :)

The rules are like this:1. Put a link on your blog from whom you got it.2. Give it to 5 new blogs (which in their turn have to give it to 5 new blogs).3. Put a link on your blog to those blogs you give it to.4. Give the blogs you give the award to a note that you have given them this award.5. Write 5 things you are addicted to
"
Så her kommer fem ting jeg er avhengig av: (uavhengig av rekkefølgen jeg skriver dem i)
1. barn, samboer og resten av familien- dere betyr alt for meg alle sammen, og jeg er utrolig glad i dere :)
2. Bærbare datamaskinen min- ja hva skulle jeg gjort uten den... jeg er stadig innom dataen (ja kanskje litt for mye) både når det gjelder skolearbeid, jobb, blogging, ja alt mulig rart... (avhengig jepp)
3. kaffi fra min nye kaffimaskin- nam nam, en kopp kaffi hjelper alltid på humøret når jeg er trett og sliten
4. shopping, jepp jeg må ha det bare må ha det som de sa i den gamle Tine reklamen...
5. venner- hva skulle jeg gjort uten alle de gode vennene mine som alltid er der for meg og som stiller opp, jeg er kjempeglad i dere alle sammen!! <3
Ja så fikk jeg jo en annen award også da. Den fikk jeg av Trude . Jeg ble skikkelig rørt når jeg leste at hun koste seg inne på min blogg!! Skulle gjerne gitt awarden tilbake til deg Trude, men jeg tror jeg skal dele den med noen andre som kanskje ikke har fått award før. Men tusen hjertelig takk, sjønne du, for awarden <3
Jeg skal titte etter ikveld og imorgen etter andre å gi den til, for reglene sier at en må linke til den du har fått awarden fra, finne 7 andre bloggere og gi den til og å legge igjen en hilsen i bloggen deres.
Ha en videre fin kveld alle sammen <3

3 kommentarer:

Bette sa...

Åååååå,så koselige ting du skrev om meg og bloggen min!!! Det varmer!! Tusen takk:o)
Ha en kjempefin kveld med din kjære!

Klem fra Bette!

amylin sa...

Så koselig med awarder. Gratulerer!

Meg, mitt og mine engler... sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på siden min!! :) Første gang jeg er inne hos deg. Så fint du har det!! Liker stilen din veldig godt! :) Den engelen som er på bildet øverst på siden din, hvor er den fra?? NYDELIG!! Og bordet dere har malt ble kjempefint, spesielt fint med de utskjæringene. Koselig med møbler som går i arv. Som du sier, det er mye minner og historie i sånne møbler. Ha en fin kveld!
Forresten, er det greit om jeg legger deg til i blogglisten min?