mandag 6. august 2012

Godkveld
Godkveld.
Her er en liten oppdatering fra meg bare, fant ut at det var på tide nå.
Dagene flyr jo av sted.I skrivende stund sitter jeg og prøver å planlegge denne ukens middager, jeg har jo som nevnt i sist innlegg begynt å skrive ned ukens middager slik at det blir mer rutine over dem og at de er mer planlagte.

Jeg vil gjerne ha sunne og gode middager og om dere har noen gode tips tar jeg gjerne imot.
Det blir nok mye kylling og fisk tenker jeg, så kom gjerne med oppskrifter som inneholder det.

Deler ellers noen bilderav lilleprinsen, han er i slaget som aldri før. 

Ønsker dere en videre fin mandagskveld.7 kommentarer:

Audhild sa...

Søte prinsen deres! :)
Og så stor han er blitt!

Kyllingfilet med fløtesaus & wok er veldig godt :)

God ny uke! KLEM

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Så skjønn han er lilleprinsen din:-)) Herlig alder med masse nye ting som skjer hver dag tenker jeg. Det eneste er at tiden flyr jo av sted, snart er babytiden over... Litt vemodig, men slik er jo livet.

Klem

Frk.Kopstad sa...

Han er jo så nydelig han lille prinsen din! Alt gikk bra på forrige sykehusbesøk og sånt?
Har ingen tips til middag dessverre, sliter med det samme. ;) Og mannen og barna er veldig kresne i tillegg, så evig frustrasjon det der synes jeg.
Klem

Jatte sa...

Herlige prinsen, så stor han er blitt!:) jeg syns rema1000 har mye gode oppskrifter, de har egen app også - noe for en hver smak til en god pris også!!

Bli gjerne med på give away inne hos meg om du ikke allerede har deltatt!

Ha en fin Tirsdag,
Klemmer fra Jatte♥

Spirea sa...

Fant bloggen din i dag jeg - så fin den er :) Her vil jeg gjerne henge med! Også for en herlig liten gutt, da! Skjønner forresten godt det der med å ønske å ha gode, sunne middager. Jeg er på samme linjen, og det går mye i fisk. Baker den ofte i ovnen, sammen med bakte grønnsaker og kanskje litt fløte over fisken...det blir knall. Ha en flott dag :)

Katrine sa...

Kjempehyggelig å se den fine, tøffe lille gutten i fyr og flamme. Det ser ut som han har innfunnet seg med situasjonen og slik livet er for han akkurat nå. Det må også være en befrielse for dere å se at han kan utfolde seg og kanskje til og med være litt smårampete. ;)

Jeg er ikke helt tilbake i middagslisteplanleggingen enda, men om to uker er jeg nok i gang, og da skal jeg gjerne bidra med et tips eller to.

Jeg ønsker deg en god og forhåpentligvis solrik augustuke!

Katla sa...

Nydelige bilder av lille gutten :)

Prøver det samme med middagen jeg, i dag hadde vi vok av eggenuddler, kyllingfille i strimler, gulrøtter, løk og kål. Mor og far tok sweet chilli saus på toppen.
I går var det laks. Da kjøper jeg rema 1000 sin billige ferske laks i aluminiums bakker. Griller den ute på grillen eller i ovnen. Når laksen er halvveis ferdig tar jeg opp på den en god del lett rømme og soya saus. Fantastisk godt sammen med couscous og fersk salat. En vinner her i huset.
I morgen blir det stekt kjøttdeig, hjemmelaget qacamoli, grønnsaker og rømme.

Lykke til med planlegginga! :)