lørdag 25. juni 2011

Ny sitteplass ♥

Riktig god lørdag.

 Håper dere koser dere masse alle dere som er i Oslo i anledning glansdagen. Heldige dere er, neste år (om det blir noe da...) er jeg så absolutt med.

 
Jeg har unnet meg en ny sitteplass idag jeg. Med en gang jeg så puffen i butikken, så var jeg solgt altså.Men jeg gikk hjem uten å kjøpe den... Jeg pleier ofte det, men så angrer jeg som regel når jeg kommer hjem for da klarer jeg ikke å slutte å tenke på hvor fin den hadde vært, hihi... Så den ble jo med hjem tilslutt da. Flere som kjenner seg igjen i det der? 


Ganske greit med en ekstra sitteplass, og den var slettes ikke verst å sitte på heller.Ser for meg prinsessa som gjerne vil sitte der når hun skal se barne TV. Stilig med det røffe og råe sammen med det romantiske, herlige kostraster.


Løperen fikk også bli med meg hjem idag. Kjekt med litt nytt og nå var det en stund siden jeg hadde unnet meg noe.

Ønsker dere en videre fin lørdag. 6 kommentarer:

Jane sa...

Alltid morsomt å unne seg litt ekstra, og hva er vel bedre enn å unne seg noe man virkelig ønsker seg ;0) Puffen var kjempe flott synes jeg, og som du skrev, en nydelig kontrast mot det andre i stua.

Ønsker deg en kjempe flott helg.
Klem Jane.

Home By Virginia sa...

Rå stiiilig puff! :) Fint med slike kontraster ja. :)

Skulle også gjerne ha vært på Glansdagen i dag men her har det vært bursdagsfeiring i dag for snuppa mi som blir 2 år i morgen... :)

Håper det blir til neste år også da! ;) Er så mange jeg har så lyst til å treffe... :) bla deg... ;)

Ha en fortsatt fin helg!

*Klemmer*

Hanne Margrete sa...

Kjempefine både puffen og duken! Herlige kontraster i stuen din! Jeg kjøpte meg en bøtte med maling jeg, så her er det litt jobbing på lørdagskvelden;)
Ha en fin kveld!

Klem fra Hanne:)

Mamsens hus sa...

Herlig puff. :)
Kontraster er flott.

Drømmehuset mitt sa...

Hei

Tøff puff:) Kjenner meg absolutt igjen:) Blir gående å tenke å tenke og kan tilogmed drømme om det om natten:) Da ender jeg stort sett opp med å kjøpe det til slutt:) Enten det er interiør eller klær:)

Fortsatt god helg!

Karen sa...

Jepp, kjenner meg igjen! hehe...
Alltid kjekt med noe nytt, små gleder er også gleder :)

Ha en finfin søndag!
*klemmer*