lørdag 29. mai 2010

En fin-fin dag I løe-gården ♥Gu det var virkelig en fin dag i Løå idag. Det var nydelig pyntet, været var på løe-damene sin side og det var mange utrolig kjekke og koselige kunder. Rett å slett en fin-fin dag i Løe-gården. 


Jeg var der som hjelp, og var litt i kassen, sprang litt rundt og dillet, fikk tid til å snakke litt med noen, og ikke minst dandere og dekke litt på bordet. Det er alltid kjekt å få lov å stæsje litt da. Det var så kjekt å se at det satte seg folk ned og nøt en god kopp kaffi med litt "attåd" i solskinnet, hærlig. 


Det var mange fristelser og litt ble selvfølgelig med hjem i mine poser også. Her var jo alt fra interiørartikler, til hjemmelagede varer, loppiser, kunstverk og klær. Litt for en hver smak vil jeg tro?


Jeg syns det var utrolig kjekt at det var så mange som møtte opp og jeg syns også det var veldig kjekt at værgudene var på vår side. I begynnelsen var det nemlig litt kaldt og vi så alle bekymret opp mot den grå himmelen, men det endret seg iløpet av dagen og "spøda-jakken" (strikkejakken) var det ikke bruk for etterhvert. 
Hjertelig takk til dere alle for en nydelig dag i Løå 


Klem

5 kommentarer:

Minka sa...

Åhh, så koselig det så ut..Og masse spennende saker. Så kjedelig at jeg ikke fikk tatt turen opp i helgen, men her står alt på hodet..Klems..

Snuskebassa sa...

Ja, det har vært en flott dag!
Gleder meg til ny runde i morgen :-)
Klem fra Liv

Lappeline ♥ sa...

Det høres så koselig ut og skulle så gjerne vært der...

Kjekt at det er vellykket

Ha en fin kveld ♥

Klem til deg

RoseSommer sa...

Åh, det høres ut som en fin dag; å få til noe bra sammen med andre. Det er da en føler at en lever!
Fortsatt god helg.

Miss Mette sa...

Hei Monica
Å, det så koselig ut, og så mye fint. Skulle gjerne ha vært der en tur... Vet ikke om det stemmer, men har du fått ny header? Den var i alle fall veldig fin. Her er det litt blogging i kveld innimellom MGP. Heia Didrik.. Ønsker deg en flott kveld videre og en flott søndag. Klem fra Mette