onsdag 3. juni 2009

Tusen hjertelig takk!!

Ville bare si tusen hjertelig takk til alle mine gode bloggevenner som har sendt meg lykkeønskninger når det gjelder eksamen:) Jeg blir virkelig rørt av at dere tenker på meg, det skal dere vite! Dere er helt herlige! Å vet dere, eksamenen gikk helt strålende:) Når jeg gikk ut fra rommet gikk jeg med et smil fra øre til øre. For en fantastisk følelse:) Det må ha hjulpet med alle deres lykkeønskninger!! Tenk,nå er jeg helt ferdig utdannet og begynner i ny jobb i august! det har virkelig ikke gått helt opp for meg enda... men dette blir spennendes!!(bildet er fra mestergrønn.no)

Jeg må også få takke dere som kom med så masse herlig inspirasjon til meg som jeg spurte etter i sist innlegg, dere er så gode at jeg kan ikke få sagt det nok!! Jeg har vært litt dårlig til å besøke dere de siste dagene (har vært intens lesing her i gården vettu...) Men jeg lover å komme innom dere alle, og det gleder jeg meg masse til!!

Dagen idag har forøvrig blitt feriet med innkjøp av kvistlakk, grunning og maling. Nå skal furpanelene bort!! Jeg har foreløpig kommet så langt at jeg har tatt kvistlakk på. Men jeg trenger jo ikke stresse nå, nå kan jeg faktisk kose meg med dette for jeg har FERIE!!! Tenk det, ikke noe lange oppgaver å skrive mer, ingen eksamenslesing lengre... nå kan jeg sette meg ned med en bok å virkelig nyte den... O lykke!! Ellers har en av våres bestekompiser fått en herlig liten sønn, så vi var på besøk idag. Dagen kunne bare ikke blitt bedre:) For en nydelig liten prins som har kommet til verden:)

Ønsker dere en videre fin uke:)


9 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen,så flott å høre at all lesingen har gikk deg så glimrende resultat!Det fortjener du virkelig:)Og ny jobber over sommeren byr på nye og spennende utfordringer og masse glede:) Kos deg med malingen,nyt dagene!
Klem Linda

jordbærpiken sa...

Gratulerer med overstått! For en herlig følelse! :) Og så deilig med ferie. Nyt fridagene!

Ida sa...

Gratulerer med overstått eksamen - så godt å høre at det gikk så bra! Har du begynt å søke jobber ?

Masse fine bilder nedover - hvor har du kjøpt kurven til oliventreet ved grillhytten ?

Klemmer fra Ida

Crinoline sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen.Spennende blir det med ny jobb også.Lykke til.

Margrethe sa...

Å så godt det må være å vite at det er slutt på lesing og eksamener :) Eksamen er det jeg ikke savner ved å være student, var det ikke for det (og at man ikke får lønn for å lære...) så kunne jeg vært evig student! Det er så mye spennede å finne ut av, og veldig mange felt jeg godt kunne tenke meg å kunne mer om. En blir aldri utlært :)


Kos deg i ferien, og akkruat det DU vil :)

Hilsen Margrethe

Villa Kos og Kaos sa...

Masse,masse gratulasjoner fra meg!
Deilig å ha alt overstått tenker jeg!
Kos deg og nyt dagene!
Klem G-C

Datt sa...

Gartuleeerer, så herlig da! Åsså har du så lang fri før du begynner i jobb, heldig du er! :D

Frk. T sa...

Masse gratulerer kjære Monica!!: ) Tenk, du er ferdig!! Ferdig utdannet og aldri en eksamen igjen! Nå skal du bare nyte tittelen din, sommer og ferie!: ) Jeg har min imorgen jeg da, gleder meg utrolig til å bli ferdig nå, men gruer meg samtidig VELDIG! Er så redd for å få hjerneteppe, huff..

Nei, du får jeg lese litt notater igjen, puhh..

Ha en aldeles strålende dag!!
God klem fra meg

Solveig sa...

Gratulerer med vel overstått vennen:) Så godt at du gikk ut smilende!! Det høres veldig bra ut:) Nå kan du slappe av litt mere! Kanskje unne deg noe så flink som du har vært;)