fredag 4. januar 2013

BarneselskapSom vanlig har det vært rolig hos meg på bloggen i det siste. Desember er en utrolig kjekk måned med masse kos, men også litt hektisk til tider.
 
Misforstå meg rett, jeg elsker julemåneden, men som Finn sa så fint på God Morgen Norge idag "jeg elsker november og januar, de månedene som ingen liker for i november kan man glede seg til desember og i januar kan man glede seg over det som har vært."
 Kunne ikke vært mer enig med deg jeg Finn.Vi har ei lita prinsesse som fyller året ei uke før jul, så idag deler jeg litt bilder fra barneselskapet hennes. 

 
 
Prinsessa og jeg valgte at vi skulle ha rødt og svart denne gangen, siden det passet greit inn med julepynten som allerede var i stua men også fordi det har en tendens til å alltid bli rosa. Nå var det gøy med noe
litt nytt.
 

Vi bestilte inn ballonger, godteposer, tallerker og krus fra partydesign.no, og er kjempe fornøyd med det. Rask og god service. Dette er jeg ikke sponset for å si, men når jeg har gode tips så liker jeg å dele dem, og jeg deler kun det jeg selv er fornøyd med her på bloggen.

 
Med ballongene hadde vi en ny vri på pakkeleken, etter tips fra mitt tantebarn. Det er alltid kjekt med noen nye leker. Vi skrev navnet på gjestene på en lapp og puttet et navn i hver ballong også skulle de sprekke dem på tur. Det navnet som sto inni skulle prinsessa åpne gaven til.
Veldig vellykket pakkelek.
 
Ønsker dere en videre fin mandag og en riktig god kommende uke.
Onsdag reiser vi til rikshospitalet med lillegutt igjen, tvi tvi.


 

3 kommentarer:

Audhild sa...

Godt nytt år :)

OG gratulerer med overstått til frøkena!
Her kom også pakke fra Partydesign i posten i dag, så nå er det duket for 6 årsbursdag her neste helg :))

God helg Monica!
Klem Audhild

Karen sa...

Godt nytt år! :)
Ja, det var gode ord fra Finn i dag - Elsker hvordan han alltid er så bevisst i sin sak :)

Var veldig fint med sort og rødt - likte godt ballongene....

Ha en strålende kveld!

mali-mo sa...

Kjempesmart pakkelek, skal prøve å huske den. Koselig med bursdagsbarn i juletiden, har to her også ;)

Håper du har det fint!