fredag 25. juni 2010

Jeg fortsetter med kjøkkenpraten...Jeg fortsetter med litt kjøkkenprat. Sist innlegg var jeg litt skeptisk, hva har jeg gjort nå??? Tankene kvernet rundt. Heldigvis var det flere av dere som skrev positive tanker og vakre ord om at dette kom til å gå bra. Dere vet når man har fått grunning på er det ikke akkuratt så veldig vakkert syn, og da var det heller ingen vei tilbake. 
Nydelige blomster og strå plukket av prinsessa. Den skjønne lyseblå duken har vi arvet etter mormoren til min kjære.


Men for å si det slik, jeg angrer absolutt ikke et sekund nå. Det blir så flott, og dettte er jo noe jeg alltid har drømt om å gjøre. Min kjære innrømmet faktisk også at det ble ganske så fint, så det synes jeg er kjekt.


Jeg har valgt å male kjøkken i lys, lys grått. En utrolig fin farge, det er hvitt, med bare en liten "dose" sort i, ikke mye, bare for å brekke av litt. Angrer ikke et sekund på fargen, det passer perfekt.


Nå har jeg tatt halvparten av overskapene og inni dem denne uken og regner med jeg blir ferdig med å grunne (eventuelt begynne å male litt) resten (fire overskap) og underskap og skuffer i løpet av helgen. Det er iallefall målet mitt, før ferien skal kjøkkenet være ferdig. Jeg må ta overskapene i omgang slik, for alt må jo ut av skapene, så derfor må jeg blir ferdig med litt og litt for å kunne flytte litt inn igjen også.


Her om dagen ringte det på døren, og onkelen og tanten til min kjære sto utforbi og lurte på om jeg ville ha et nydelig service. Jeg ble helt stum, det var så vakkert, med både krukker, mugger, kopper, asjetter og ja det som måtte være. Nydelig vakkert og skjørt service, helt i min smak. 


Nei, jeg får brette opp ermene og finne frem malekosten. Ønsker dere en riktig fin fredag og en nydelig helg. 


PS: tusen hejrtelig takk for utfordringene jeg har fått i det siste, jeg skal lete dem frem og skrive litt om meg selv, det er absolutt ikke meningen å glemme der eut og jeg setter virkelig pris på hver eneste en.


klem

5 kommentarer:

Linda sa...

Så spennende med maling av kjøkken!
Jeg gleder meg til å se bilder:)

Fine bilder du viser!

Ha en flott sommerhelg:)

Klem Linda

Lappeline ♥ sa...

Heisann! Takk for koselig hilsen.De rosa perlene er nok kjøpt i London og er farlig for tennene.

Kjøkkene ditt blir nok helt sikkert fint for du er så flink med farger.Spennende.

Ha en fin male helg

Klem Lappeline

Moccashusblogg sa...

Flotte bilder, gleder meg til og se det helt ferdig =) Servica du hadde fått me var jo helt nydelig. Ha en flott kveld videre klem fra Monica

FlorasFrue sa...

Så bra at du gjorde det - gleder meg til å se ferdig resultat :)

Ser ut som du fikk et veldig flott service.
Ha en fin fredagskveld

Kjersti

huset ved elva-elin sa...

Så fine bilder :) det serviset var kjempfint.
Ha en fin helg
Klem fra Elin